Apartamente cu etaj de 2 si 3 camere in Centrul Sighisoarei:
Tarnavei Residence!

O fosta hala de caramida va fi transformata in beneficiul orasului si al locuitorilor sai in apartamente tip duplex de 2 si 3 camere P+3. Situat in zona A a orasului pe strada Tarnavei, cu privelistea cea mai frumoasa catre Cetate va renaste o cladire clasic-modernista cu cele mai exclusiviste finisaje made in Italy: gresie si faianta rectificate: Lamborghini, Roberto Cavvali, Marazzi si Versace, parchet triplu stratificat in dormitoare, robineti Remer si sanitare de cea mai inalta calitate. Apartamentele se vor preda la cheie cu bransamente si ceasuri de apa, gaz, canalizare, fibra obtica, interfon, lift, usi de interior si usa de intrare.

CONTACTEAZA-NE

Parterul apartamentului va cuprinde zona de zi cu: sufragerie, loc de luat masa, bucatarie, camara, loc de odihna si baie iar etajul apartamentului va cuprinde dormitoarele, dressingul si baia matrimoniala. Posibilitate de afacere si ca si aparthotel de lux! Locuitele au intre 70 si 90 m2 (2, 3, 4 camere), fiecare apartament avand posibilitatea de achizitionare a unui spatiu de parcare exterior, intrarea in incinta curtii va fi prevazuta cu o poarta electrica având acces doar locatarii.

FINISAJE

Daca sunteti in cautarea unui apartament nou, ati ajuns exact in locul potrivit.
Apartamentele va vor atrage printr-o atmosfera primitoare, moderna si iti ofera tot confortul si siguranta pe care ti le doreai.

 • Usi de intrare metalice

 • Geamuri termopan

 • Baterii, robineti si instalatii sanitare de la cei mai consacrati furnizori din Italia: Remer Rubineterie, Daniel Rubineterie, Vitra, Karag

 • Gresie si faianta rectificata de lux made in Italy: Lamborghini, Roberto Cavvali, Marazzi, Versace, Graniti Fiandre, Atlas Concorde, Caesar Ceramiche

 • In camere parchet triplustratificat de 14 mm cu stratul de lemn natur de 3.5 mm

 • Izolatie termica

 • Fibra optica in toate apartamentele: internet si televiziune

 • Gaz metan contorizat

 • Centrala termica pe gaz, individuala

 • Instalatie electrica separata pentru cuptor electric

 • Parcare exterioara

LOCALIZARE

Situat in zona A a orasului pe strada Tarnavei, cu privelistea cea mai frumoasa catre Cetate va renaste o cladire clasic-modernista

APARTAMENTE DISPONIBILE

PLAN PARTER

PLAN PARTER SUPANTA

PLAN ETAJ 1 PARTER

PLAN ETAJ 1 SUPANTA

PLAN ETAJ 2 PARTER

PLAN ETAJ 2 SUPANTA

PLAN ETAJ 3

Constructie sanatoasa a blocului (materialele se pot verifica in blocurile inca in constructie), iar izolatia buna se poate observa in preturile intretinerii afisate pe scara blocurilor deja terminate. Sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o.

Ioana Adam

Superbe apartamente, compartimentare buna, finisaje perfecte. Consilierul de vanzari a fost foarte amabil in prezentarea apartamentului iar pentru orice nelamurire a raspuns prompt. Foarte flexibili la orice propunere facuta catre ei. Pretul foarte bun ! Calitatea face diferenta ! Recomand cu drag si incredere!

Daniel Toader

Sighisoara, un oras de care te-ndragostesti la prima vedere si-l porti în inima toata viata. Un loc in care iti asezi in ordine mintea si sufletul, in care traiesti sau reinvii, in care iti aduci aminte cine esti de fapt. Acum ai ocazia sa te muti in Sighisoara, intr-un oras medieval cu influente vestice, un loc in care poti sa te bucuri acum de o locuinta noua pentru tine si familia ta.

Contacteaza-ne si rezerva un apartament Acum!